Tijdlijn Hypotheken

Uw situatie

Selecteer een fase:

Hypotheek vergelijken

Hypotheken zijn er in overvloed. Het zijn er zoveel dat het voor consumenten lastig kan zijn om een geschikte hypotheek te vinden, die in alle aspecten aansluit op de persoonlijke omstandigheden. Het vergelijken van de hypotheek is dan ook een van de belangrijkste onderdelen bij het zoeken naar de meest geschikt hypotheek. Waar moet u opletten bij het vergelijken van de hypotheek? Op die vraag zal hier het antwoord gegeven worden.

=> VERGELIJK DIRECT VELE HYPOTHEEKVERSTREKKERS

Voor het vergelijken van de hypotheek

Voordat u begint met het vergelijken van de hypotheek, is het raadzaam om al een aantal zaken duidelijk te hebben. Hierbij kan men denken aan het gewenste bedrag van de hypotheek of eventueel de maximale hypotheek, maar ook aan het soort rentevorm, waar de voorkeur naar uit kan gaan. Het wordt dan ook aanbevolen om over enige achtergrond informatie te beschikken aangaande hypotheken. Gaat dit allemaal al te ver voor u, dan kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wij zorgen dan dat de voor uw situatie meest geschikte hypotheek in de offerte wordt meegenomen.

Tips voor het vergelijken van de hypotheek

Het is handig om eerst een keuze te maken voor het soort hypotheek, bijvoorbeeld aflossingsvrije hypotheek, spaarhypotheek, beleggingshypotheek of een combinatie daarvan en op basis daarvan de hypotheken met elkaar te vergelijken. De vergelijking kan dan gedaan worden door het aanbod van hypotheken van banken met elkaar te vergelijken. Deze hanteren namelijk allemaal weer andere voorwaarden op basis waarvan de hypotheek wordt verstrekt. Dus voor het vergelijken van een spaarhypotheek met een variabele rente of vaste renteperiode zal men bij meerdere websites van banken naar de betreffende spaarhypotheek moeten kijken. Daarbij moet er niet vreemd op worden gekeken als de spaarhypotheek bij de ene bank een onder andere naam wordt verstrekt, zodat niet direct duidelijk wordt dat het inhoudelijk om een spaarhypotheek gaat. Bij ons kunt u uiteraard ook online een offerte aanvragen, voor de hypotheek van uw keuze. Wij bieden bovendien de mogelijkheid om een offerte voor een hypotheek aan te vragen op basis van het doel van de financiering, zodat de offerte daar op afgestemd kan worden.

=> BEPAAL HET DOEL VAN UW HYPOTHEEK EN VERGELIJK DIRECT VELE HYPOTHEEKVERSTREKKERS!

Rente vergelijken van de hypotheek

Om de rente van de hypotheek te kunnen vergelijken, zal er eerst een keuze moeten worden gemaakt voor een variabele of vaste rente. De keuze hierin is zeer persoonlijk en zal vooral afhankelijk zijn van de vraag of u steeds de vaste lasten wilt houden of dat u geen problemen heeft met wisselende maandlasten. Als de voorkeur voor de rentevorm is bepaald, kunt u de vergelijking maken tussen de rentetarieven, die door de banken gehanteerd worden.