Tijdlijn Hypotheken

Uw situatie

Selecteer een fase:

Eigendommen verzekeren

eigendommen verzekeren

Nu de woning uw eigendom is geworden, is het raadzaam om uw eigendommen goed te verzekeren.

Opstalverzekering

Als woningeigenaar is het raadzaam om uw woning te verzekeren tegen brandgevaar, zodat u de woning in de originele staat kunt terugbrengen in geval van brand. Dit is een zogeheten Opstalverzekering. U verzekert hierbij het bedrag dat nodig is om uw woning opnieuw vanaf de grond op te bouwen; de herbouwwaarde. De herbouwwaarde wordt tegenwoordig bepaalt door een standaard vragenlijst, genaamd de herbouwwaardemeter. Door middel van dit formulier wordt het verzekerde bedrag vastgesteld en het biedt tevens garantie tegen onderverzekering gedurende een periode van 5 jaar. Vraag uw adviseur naar de mogelijkheden voor een Opstalverzekering.

Meer informatie over de opstalverzekering.

Inboedelverzekering

Ook is het natuurlijk belangrijk dat uw inboedel, van gordijnen tot de breedbeeldtelevisie, goed verzekerd is. Bijvoorbeeld tegen diefstal en brand. Hiervoor kunt u eenvoudig een inboedelverzekering afsluiten. De waarde van uw inboedel wordt bepaald doormiddel van een formulier dat u kunt invullen; de inboedelwaardemeter. De inboedelwaardemeter berekent het bedrag waarvoor uw inboedel verzekert moet worden. Dit biedt tevens garantie tegen onderverzekering gedurende een periode van 5 jaar. Vraag uw adviseur naar de mogelijkheden.

Meer informatie over de inboedelverzekering.

Bent u nog niet toe aan het afsluiten van verzekeringen, omdat u nog geen huis heeft gekocht? Bereken dan allereerst uw hypotheek. Maak bij ons een vrijblijvende hypotheekberekening op basis van uw persoonlijke situatie.
=>VRAAG DIRECT EEN GRATIS OFFERTE AAN!